Meest gestelde vragen

 

Zijn Elke Maand Dividend en PensioenDividend gelijk aan elkaar?
Ja! Het beleggen met het oog op een maandelijks inkomen willen we toegankelijker maken voor een bredere doelgroep. In feite kan iedereen wel een aanvulling op zijn inkomen gebruiken. En dat geldt niet alleen op het moment dat je gestopt bent met werken. Vandaar de keuze voor de naam ElkeMaandDividend naast PensioenDividend. De fondsen erachter zijn hetzelfde. De correspondentie rond uw abonnement en de nieuwsbrieven gaat onder de naam PensioenDividend.

Mijn wachtwoord werkt niet. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. 
U moet uw wachtwoord precies zo intypen zoals u het oorspronkelijk van ons gekregen hebt, of zoals u het zelf gewijzigd hebt. Let op: Uw wachtwoord is hoofdletter gevoelig! Indien nodig brengen wij u per e-mail op de hoogte van uw wachtwoord. Om veiligheidsredenen kunnen wij dit wachtwoord enkel versturen naar het e-mail adres dat wij van u in ons bezit hebben.  Klik hier als u uw wachtwoord vergeten bent.

Hoe verander ik mijn e-mail adres, wachtwoord en/of overige persoonlijke gegevens?
Klik hier om uw e-mail adres, wachtwoord en/of overige persoonlijke gegevens te wijzigen of  nieuwe gegevens toe te voegen. Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan!

Ik heb reeds betaald maar geen login-gegevens ontvangen.
Afhankelijk van uw betaalwijze, kan het tot 3 werkdagen duren voordat wij u de login gegevens toezenden. Indien u middels creditcard of automatische bankmachtiging betaalt, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Heeft u gekozen voor een overschrijving, duurt het gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Zorg ervoor dat u het e-mail adres van de heer Van den Heuvel opslaat als "veilige afzender". Wellicht is zijn e-mail met uw login gegevens in uw spamfolder terecht gekomen. Het e-mail adres van de heer Van den Heuvel is: PaulvandenHeuvel@PensioenDividend.nl. Let op: u kunt NIET met de heer Van den Heuvel communiceren via dit e-mail adres! Hij gebruikt dit adres enkel om nieuwsbrieven en flashberichten te versturen, niet om correspondentie op te ontvangen.

Ik heb zojuist de login gegevens ontvangen, maar het lukt mij niet om in te loggen op uw website.
Zorg ervoor dat u de login-gegevens letterlijk overneemt en dat u het wachtwoord met kleine letters intypt. Als het dan nog niet lukt, herstart uw pc of probeer het eens op een andere. Wellicht dat er een instelling op deze pc niet goed staat ingesteld. Voor meer oplossingen zie de HELP-rubriek vraag 2.

Waar/hoe kan ik de aandelen kopen die u beschrijft op uw site en in uw nieuwsbrieven?
De meeste aandelen die wij behandelen zijn genoteerd aan de Amerikaanse effectenbeurs en kunt u waarschijnlijk via uw eigen bank of broker kopen. Indien dat niet het geval is, dan kunt u besluiten om een rekening te openen bij internetbroker Binck.

Tip van de redactie: vaak zijn de aan- en verkooptarieven van internetbrokers aanzienlijk goedkoper als die van uw eigen bank. Binck is reeds diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Alle aandelen uit onze portfolio via Binck verhandelbaar. De website en de klantenservice zijn bovendien 100% in het Nederlands. Klik hier om een rekening te openen bij Binck.

Niet Goed Geld Terug garantie.
Met de Niet Goed Geld Terug garantie kunt u een abonnement 7 dagen gratis uitproberen. Bent u niet tevreden, betalen wij u het volledige abonnementsgeld terug. Als u daaraan twijfelt, kunt u de betaling doen middels de bankmachtiging. Dat geeft u namelijk het recht om het bedrag van de abonnementskosten kosteloos door uw bank te laten storneren. U koopt dus nooit een kat in de zak, omdat uzelf bepaalt of u het abonnementsgeld laat storneren als u niet tevreden bent.

Welk bedrag moet ik investeren om de genoemde uitkeringen te ontvangen?
Hieronder ziet u enkele berekeningen op basis van een gemiddeld dividendrendement. U bent uiteraard vrij elk door u gewenst bedrag te investeren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden en bieden geen garantie voor de toekomst.

 

Voorbeelden te investeren kapitaal

Geinvesteerd kapitaalGemiddeld rendementDividend per jaarDividend per maand
127.000 8,50% 10.795 900
85.000 8,50% 7.225 602
49.450 8,50% 4.203 350

 


Ik woon niet in Nederland maar wil toch graag een abonnement.
Dat is geen probleem. Indien u in België woont, kunt u gewoon gebruik maken van de betaalmogelijkheden die geboden worden in het betaalblok. Voor alle andere buitenlandse beleggers die geinteresseerd zijn in een abonnement op PensioenDividend.nl volgen hier onze bank gegevens:

 

          NEDERLAND:           BELGIE:
Bankrekening nummer: 1449.82.226 Bankrekening nummer: 737 - 0288889 - 66
T.n.v. Wimer BV inzake Pensioen Dividend
bij de Rabo Bank te Hulst
T.n.v. Wimer BV inzake Pensioen Dividend
bij de KBC Bank te Sint-Gillis-Waas
IBAN: NL 94 RABO 0144 9822 26 IBAN: BE07 7370 2888 8966
BIC: RABONL2U BIC: KREDBEBB

Onder vermelding van uw voor- en achternaam + e-mail adres.


Help & Contact

U kunt een e-mail sturen naar info@PensioenDividend.nl of een brief naar Moerschansstraat 14, 4561 ZA  HULST. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 -17:00 uur via telefoonnummer + 31 (0) 114 - 315 345.

Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet
door te geven aan derden. PensioenDividend® is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics | Vormgeving: Happy Cactus

Pensioendividend.nlEen maandelijkse dividenduitkering is voor veel mensen de
ideale aanvulling op hun pensioen. PensioenDividend en ElkeMaandDividend richten
zich op Hoog Dividend aandelenfondsen die elke maand dividend uitkeren.
De aandelenfondsen erachter zijn hetzelfde.


< Terug naar ElkeMaandDividend.nl Verder naar PensioenDividend.nl >

Op onze website gebruiken wij cookies. Als u deze site gebruikt gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Wat betekent dit voor mij?