Geen login-gegevens ontvangen

Geachte heer/mevrouw,

Afhankelijk van uw betaalwijze, kan het tot 3 werkdagen duren voordat wij u de login gegevens toezenden.

Indien u middels iDEAL, Bancontact / Mister Cash of een Credit Card betaald heeft, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Heeft u gekozen voor de eenmalige machtiging, duurt het gemiddeld 2 werkdagen. Een overschrijving duurt gemiddeld 3 werkdagen.

Zorg ervoor dat u het e-mail adres van Paul opslaat als "veilige afzender". Wellicht is zijn e-mail met uw login gegevens in uw spamfolder terecht gekomen. Het e-mail adres van Paul is: PaulvandenHeuvel@PensioenDividend.nl

Let op: uw wachtwoord is hoofdletter gevoelig!!!

Indien het u niet lukt om met de login gegevens in te loggen, adviseren wij u om uw pc te herstarten of het een keer op een andere pc te proberen. Wellicht dat er een instelling op deze pc niet goed staat.

Met vriendelijke groet,

Klanten Service
PensioenDividend.nl

Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet
door te geven aan derden. PensioenDividend® is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics | Vormgeving: Happy Cactus

Pensioendividend.nlEen maandelijkse dividenduitkering is voor veel mensen de
ideale aanvulling op hun pensioen. PensioenDividend en ElkeMaandDividend richten
zich op Hoog Dividend aandelenfondsen die elke maand dividend uitkeren.
De aandelenfondsen erachter zijn hetzelfde.

< Terug naar ElkeMaandDividend.nl Verder naar PensioenDividend.nl >

Op onze website gebruiken wij cookies. Als u deze site gebruikt gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Wat betekent dit voor mij?