Waar aandelen rekening openen?


Geachte heer/mevrouw,

Inzake uw vraag betreffende de keuze van een bank/broker voor de aan- en verkoop van onze aandelen die genoteerd staan aan de Amerikaanse effectenbeurzen, adviseren wij u het volgende.

De meeste aandelen die wij in PensioenDividend.nl behandelen, zijn genoteerd aan de Amerikaanse en Canadese effectenbeurzen en kunt u waarschijnlijk via uw eigen bank kopen. Indien dat niet het geval is, dan kunt u besluiten om een rekening te openen bij internetbroker Binck.

Tip van de redactie: vaak zijn de aan- en verkooptarieven van internetbrokers aanzienlijk goedkoper dan die van uw eigen bank. Binck is reeds diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Alle aandelen uit de portfolio van PensioenDividend.nl zijn via Binck verhandelbaar en heel gemakkelijk te vinden m.b.v. de ISIN-code en/ of tickersymbool. De website en de klantenservice zijn bovendien 100% in het Nederlands. Klik hier om een rekening te openen bij Binck. Deze link geldt ook voor Belgische abonnees.

 
Met vriendelijke groet,

Klanten Service
PensioenDividend.nl

Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet
door te geven aan derden. PensioenDividend® is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics | Vormgeving: Happy Cactus

Pensioendividend.nlEen maandelijkse dividenduitkering is voor veel mensen de
ideale aanvulling op hun pensioen. PensioenDividend en ElkeMaandDividend richten
zich op Hoog Dividend aandelenfondsen die elke maand dividend uitkeren.
De aandelenfondsen erachter zijn hetzelfde.


< Terug naar ElkeMaandDividend.nl Verder naar PensioenDividend.nl >

Op onze website gebruiken wij cookies. Als u deze site gebruikt gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Wat betekent dit voor mij?