Ontvang voortaan elke maand dividend

Droomt u ook wel eens van een extra maandinkomen, en dat zonder daar iets extra’s voor te hoeven doen? Gewoon als appeltje voor de dorst, of om ruimer te kunnen leven. Nu, of straks als u met pensioen bent.

Misschien heeft u uw eigen huis of bedrijf verkocht, of beschikt u over een leuk bedrag aan spaargeld? Misschien heeft u wel een erfenis gekregen? U beschikt dan in ieder geval over geld, dat u zeker niet onder uw matras stopt. Het minste dat u kunt doen, is het op een spaarrekening zetten, waarop u momenteel een wel erg lage rente krijgt. Een volgende stap is het kopen van obligaties. Van oudsher zagen we in Nederlandse staatsobligaties een veilig alternatief. Met een paar procent rentevergoeding levert uw geld eigenlijk dan nog steeds niet veel op.

Sparen of beleggen…?

De afgelopen jaren zijn de banken en financiële instellingen erg creatief geweest in het ontwikkelen van een nevel aan spaar- en beleggingsproducten. Zoals we allen weten, hebben ze daar heel veel geld mee verdiend en het kwam zelfs zover dat ze hun eigen producten niet meer begrepen. De crisis heeft ons (en de banken) wakker geschud en de ooit zo geroemde spaar- en beleggingsproducten werden massaal ontmanteld. De organisaties erachter ook!

 

Wij hebben voor u een goed alternatief!

Hoog Dividend aandelen zijn in Nederland en België nog niet zo ingeburgerd, maar worden wel steeds populairder. Juist in deze tijd vormt het hoge dividend een mooi alternatief, omdat het de functie heeft van een vangnet en bovendien krijgt u in ons geval elke maand het dividend uitgekeerd.


Maar wij gaan nog een stap verder…

Wereldwijd bestaan er honderden Hoog Dividend fondsen die uitermate geschikt zijn voor het inkomensgericht beleggen en een deel daarvan keert maandelijks dividend uit. Een team van analisten is dagelijks op zoek naar de Crème de la Crème van deze op inkomen gerichte fondsen waaruit u zelf een keuze maakt.

Beleggen is natuurlijk nooit zonder risico en is toch wat anders dan sparen, maar het risico bij onze fondsen is veel kleiner dan bij speculatieve aandelen. Deze fondsen zijn bovendien veel minder volatiel en vertonen kenmerken van Index Trackers.

 

Wat de banken u niet vertellen!

Wie zijn vermogen uit handen geeft aan een vermogensbeheerder of instapt in een fonds of beleggingsproduct van een bank of financiële instelling, moet hiervoor kosten betalen. Dat is logisch. Maar de hoogte daarvan is de afgelopen jaren flink uit de hand gelopen en bovendien is het altijd nog maar de vraag of u het volledige rendement krijgt uitgekeerd. Dat zult u nooit weten.

De kosten voor het beheer van de fondsen die wij voor u selecteren, worden betaald vóór er dividend wordt uitgekeerd. Zo krijgt u het hoge dividendrendement, waarbij 10% zeker geen uitzondering is, volledig uitgekeerd. Wij dekken enkel onze kosten door het abonnement dat u afsluit.

Wij ontvangen geen commissies van fondsbeheerders. Wij zijn volledig onafhankelijk en objectief.

 

Hoe gaat het nu in zijn werk en is het
echt zo eenvoudig?

Jazeker! ‘Een kind kan de was doen’ zeggen ze wel eens. Onze analisten zijn voortdurend op zoek naar gewoon verhandelbare aandelen, die u via de bekende brokers in Nederland en België kunt kopen. Dit zijn aandelen, die geschikt zijn om met het uitgekeerde dividend of rente, uw maandelijks inkomen aan te vullen. In dit geval praten we enkel over aandelen van Hoog Dividend fondsen. Wij stellen ons fondsenportfolio aan u ter beschikking en u maakt zelf een keuze hieruit. U kunt bijvoorbeeld elke maand aandelen bijkopen om gedurende de tijd uw fondsenportfolio te zien groeien. En dus ook uw kapitaal! Op onze website vindt u alle informatie en bruikbare tips.

U krijgt van ons maandelijks een nieuwsbrief met daarin een update van uw aandelen en regelmatig presenteren wij nieuwe fondsen. Bijzondere nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk via een flash bericht toegestuurd. Middels een persoonlijke code krijgt u toegang tot de speciale secties van onze website. Zie het maar als onze ‘schatkamers’. Hierin vindt u alle informatie die u nodig hebt bij het inkomensgericht beleggen. Het fondsenportfolio is gekoppeld aan de beurzen, dus u ziet live wat uw fondsen doen.

Voor het afsluiten van een abonnement, betaalt u €49,95 per kwartaal.

 

Word nu abonnee!

Deze methode is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten. U betaalt enkel de kosten voor een abonnement en de gebruikelijke vergoeding voor uw broker als u een aandeel koopt. Deze zijn laag omdat u een aandeel voor de lange termijn koopt. Vaak eenmalig.
 

De 15% bronbelasting op het dividend verrekent u in Nederland ook nog eens met de vermogensrendementsheffing in BOX3. Zo maximeert u wel heel eenvoudig uw rendement, dat u ook nog eens elke maand in handen krijgt.

U bent altijd 100% flexibel. Wij adviseren en u kiest zelf de aandelen die het beste bij u passen. Aan- en verkopen kunt u op elk moment van de dag tijdens beursuren! Zo eenvoudig is het. Zelfs de niet ervaren belegger kan vandaag nog van start gaan. U leest hier alles over in de rubriek ‘Hoe start ik?’ en voor extra hulp klikt u gewoon op het onderdeel ‘Help’ op onze site of u neemt een kijkje in de rubriek ‘Meest gestelde vragen’ (FAQ). Ook uw eigen bank of broker kan u van dienst zijn met extra advies. Wist u dat wij een klantenservice hebben die overdag gewoon nog de telefoon opneemt?

Het feit   dat u voor de lange termijn belegt, neemt u veel werk uit handen. Hierdoor   hoeft u niet dagelijks de aandelenkoersen te volgen. Mocht u in het bezit   zijn van aandelen die gericht zijn op koerswinst, dan adviseer ik u een apart   portfolio in te richten met Hoog Dividend fondsen. U geniet hiermee een extra   inkomen, maar het is tevens een vangnet in uw totale beleggingsportfolio. Ervaar zelf hoe het is om maandelijks een uitkering te krijgen als vergoeding   op uw aandelen. Onze portfolio bestaat enkel uit fondsen die maandelijks dividend uitkeren!


Meld u nu aan en krijg direct toegang tot onze website

 

Het feit dat u voor de lange termijn belegt, neemt u veel werk uit handen. U koopt in de meeste gevallen één keer een aandeel, u legt die weg en u geniet voor jaren van het maandelijks te ontvangen dividend. Hierdoor hoeft u niet dagelijks de aandelenkoersen te volgen. Mocht u in het bezit zijn van aandelen die gericht zijn op koerswinst, dan adviseer ik u een apart portfolio in te richten met Hoog Dividend aandelen. U geniet hiermee een extra inkomen, maar het is tevens een vangnet in uw totale portfolio. Ervaar zelf hoe het is om maandelijks een uitkering te krijgen als vergoeding op uw aandelen. Ons portfolio bestaat enkel uit aandelen die maandelijks uitkeren!

 

 
 

V

JA, natuurlijk wil ik profiteren van een maandelijks extra inkomen. Ik wil direct toegang tot uw website, dus meld ik me nu aan voor een abonnement op PensioenDividend.nl Elke Maand Dividend is een onderdeel van PensioenDividend. Mocht ik niet tevreden zijn, dan heb ik een absolute "Niet Tevreden Geld Terug" garantie. Ik loop dus geen enkel risico! Elke Maand Dividend is een onderdeel van PensioenDividend.

 

 
Betaal slechts €49,95 per kwartaal en ontvang:
 
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot onze website. Deze site is toegankelijk voor betalende leden en bevat alle informatie die u als belegger in Hoog Dividend aandelen moet weten.
  • Maandelijks een nieuwsbrief van PensioenDividend.nl met gedetailleerde informatie over de aandelen in de portfolio.

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

 

Garantie certificaat

 

Wij kunnen het automatisch doorlopende kwartaalabonnement voor zo'n lage prijs aanbieden door de administratiekosten tot een minimum te beperken. Dat is dus ook in uw belang en daarom schrijven wij deze abonnementskosten per kwartaal automatisch af van uw bankrekening of creditcard. Maakt u zich over deze procedure geen zorgen. U kunt altijd opzeggen en, zoals hierboven aangegeven, hebt u ook altijd een niet goed, geld terug garantie. Indien u betaalt middels iDEAL of Credit Card, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. Zoals hierboven reeds beschreven, kunt u uw abonnement te allen tijde opzeggen. Wij betalen u dan het niet gebruikte deel terug.
 

Elke Maand Dividend is een onderdeel van PensioenDividend.300_paul_van_den_heuvel2.jpg
 
 
Veel plezier met beleggen!
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel

 

Klik hier om te abonneren

® PensioenDividend.nl is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under Dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Uitgeverij Wimer BV verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet
door te geven aan derden. PensioenDividend® is a registered trademark of publishing house Wimer BV. All Wimer products come under dutch law. Multiplication of any kind without explicit permission of the publisher is prohibited.

Publicatie van Wimer BV Investment Research
Realisatie: TiDi Graphics | Vormgeving: Happy Cactus

Pensioendividend.nlEen maandelijkse dividenduitkering is voor veel mensen de
ideale aanvulling op hun pensioen. PensioenDividend en ElkeMaandDividend richten
zich op Hoog Dividend aandelenfondsen die elke maand dividend uitkeren.
De aandelenfondsen erachter zijn hetzelfde.


< Terug naar ElkeMaandDividend.nl Verder naar PensioenDividend.nl >

Op onze website gebruiken wij cookies. Als u deze site gebruikt gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Wat betekent dit voor mij?